marți, 30 martie 2010

salata de andive cu ton si ridichi



spala andivele, taie-le motul si cotorul. scobeste cotorul ca la varza pentru ca e amar. rupe/taie frunzele in trei.

spala 5-6 ridichi si taie-le in diverse forme. acum aseaza in farfurie un strat de frunze, un strat de ton, un strat de ridichi.

eu am folosit ca dressing anchoiade.

se potriveste bine si urmatoarea vinegreta: 6 linguri de ulei, 1 lingura de aceto balsamico, o lingura de mustar, sare, piper.

bon appetit.

4 comentarii:

  1. Imi plac mult andivele! Salata pare fresh, cu gust bun, de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  2. @irina si mie imi plac, mai ales ca sunt crocante. cred ca o sa fac mai multe salate in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    Mi-a placut foarte mult salata, combinatia a fost perfecta pentru gustul amarui al andivelor.

    Multumesc,

    Dana

    RăspundețiȘtergere