joi, 11 martie 2010

cel mai bun semifreddo

ia 2 albusuri de ou si bate-le spuma cu mixerul. adauga treptat 5 linguri de zahar, apoi 200 de gr frisca lichida/smantana de gatit(vegetala daca stai rau cu colesterolul) si nu inceta sa mixezi. pune 2 linguri mari de inghetata de cumparat si amesteca in continuare cu mixerul.

acum e momentul cel mai important: taie capsuni/caise coapte/ananas/piersici cat un zar de la piticot si amesteca usor cu lingura(eu am pus ananas).

la final arunca migdale/nuci pisate si amesteca incet cu lingura. da la congelator pina nu mai poti sa rabzi. orneaza cu gem de fructe de padure. nu manca un castron odata.

have fun.

Un comentariu:

  1. Incerc sa intuiesc gustul acestei bombe plina de savoare si imaginiatia mea a cam luat-o razna... asa ca o voi experimenta cu siguranta.
    Felicitari pentru blog si mult succes!
    Dana

    RăspundețiȘtergere