joi, 25 martie 2010

restaurantul pinar


e pe 13 septembrie colt cu drumul sarii. inauntru megakitsch: gresie maro lucitoare, mese din pal cu picioare lucitor cromate, farfurii de plastic si zaharnite chinezesti, servetele ieftine si flori din plastic.
stai ca nu-i tot: tablouri cu casacade cu leduri,  caprioare care pasc iarba 3d.

ar trebui sa aveti deja toate motivele ca sa nu intrati la pinar. asa am crezut si eu pina cand au adus mincarea.

ciorba de linte e ca la stambul. sarma beyti e o lipie crocanta cu susan care are in mijloc carne tocata de oaie cu mirodenii insotita de varza rosie, ceapa, cuscus picant si iaurt proaspat. si sigur satura 3 persoane. adana e kebap iute, urfa e normal, kelle paca e cap de oaie pe care ti-l curata la bucatarie si-ti aduc numai carnea iar cacik e iaurt cu castraveti. lipia calda facuta acolo. definitivezi totul cu sarailie si cataif. recomand ceaiul tare in paharele mici.

din clipa asta o sa-ti placa tot. si farfuriile de plastic si tablou cu leduri si televizorul din colt care ruleaza dogan tv.

aferim efendi pinar!

nota 7 din 10
nota de plata medie : 35 de lei de persoana
pinar, str 13 septembrie colt cu drumul sarii

5 comentarii:

  1. astia ar trebui sa va plateasca, la cate reclama gratis au avut saptamana asta :)). ia uite: http://bucurestiuldevis.blogspot.com/2010/03/restaurante-bucurestente-pinar.html

    RăspundețiȘtergere
  2. mancarea e foarte buna, kitschosenia e foarte mare, dar se poate trece peste ea. pe blogul asta cu bucurestiuldevis treaba e indulcita mult:"Locul este foarte simplu amenajat, fara pretentii." Sau poate sunt eu rautacioasa...

    Oricum restaurantul merita vizitat. sarmalele beyti sunt geniale.

    RăspundețiȘtergere
  3. @zazuza pura intamplare. eu am intrat acolo ca eram in zona si trebuia sa mananc repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. si dupa un an de zile... tot mi se pare DE INTRAT!!!
    Am ajuns din intamplare (invitatia unor prieteni nu tocmai gourmet:) si ma gandeam ca trebuia sa fi mancat ceva acasa inainte sa ajungem acolo..caci vazusem restaurantul "de afara" de vreo 10 ani si nu ma indurasem sa-i trec pragul.
    Mare greseala! O mancare delicioasa, dulciuri pe masura...si singurul loc unde poti comanda KNAFE ..este un dulce ce nu lasa loc imaginatiei... decat nostalgiei dupa ce l-ai mancat!
    Lol.. mi-a placut tare mult (btw, toaleta era chiar foarte curata)
    Ana maria

    RăspundețiȘtergere
  5. ehe, si eu mai mananc acolo din cand in cand. si daca vreau sa scap de tablourile chinezesti cu leduri, imi aiu la pachet pentru acasa. taaaare bun. ma bucur ca ti-a placut mancarea, ana maria. :)

    RăspundețiȘtergere