marți, 18 mai 2010

omnivore's dilemma


un altfel de restaurant pe calea victoriei la nr. 214. mergi incet, ca-l ratezi daca nu esti atent. o bucatarie cu aspect grunge-industrial. beton nefinisat, inox, sticla, mobilier ikea. meniul de pe tabla iti arata mancarea din ziua respectiva.

am mancat drob de miel cu ciuperci, dovlecei umpluti cu ton si ceapa, conopida cu maioneza de casa si marar, bere nefiltrata, limonada de casa. combinatii bune si bine facute. meniul se schimba zilnic.

mi-a placut. mi-ar place sa lucrez in apropiere si sa cobor la pranz acolo. nimic sofisticat, nimic nelalocul lui. atmosfera destinsa, prietenoasa.

nota 7 din 10
nota de plata medie: 40 lei de persoana
omnivore's dilemma, calea victoriei 214 ,bucuresti
www.omnivores.ro/
tel: +4021 212 56 66


update. am uitat sa mentionez desertul: tiramisu si banana cheesecake, amnadoua facute acolo.

6 comentarii:

  1. 40 de lei pe o masa de pranz mi se pare cam mult. sau am ramas eu cu preturile in urma ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. uite-am uitat sa trec deserturile, acum imi dau seama. fac update.

    putea fi si mai ieftina masa dar am luat tot tacamul mai mult sa le incerc decat de foame.

    de ex supa 10 lei plus fel principal 15 lei plus desert 9 lei plus cafea 7 lei da cam 41 de lei.

    daca renunti la cafea si desert e 25 de lei .

    RăspundețiȘtergere
  3. bun locul, am fost si eu vineri. am mancat 3 persoane de 50 de lei, nu mai stiu cum am comandat insa a fost si supa si chiftele de dovlecel cu garnitura si desert si cred ca am mancat fiecare cam din toate, asa mai cite doi la o farfurie. si chiar si-o bere. nu ne-am spart, dar am plecat suficient de satui si multumiti ca am mancat bine. supa de ciuperci a fost excelenta. pacat ca nu e in zona mea...

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trebui sa fie carciumi d-astea in orice cartier. dan, ai prins spilul , cand te vedem si pe tine cu o brutarie de soi?

    RăspundețiȘtergere
  5. exact, la fiecare colt de strada. atunci sa vezi nivel si am merita si restaurante cu stele michelin. cit despre brutarie... cind or fi dileme din astea la fiecare colt de strada poate ma incumet si eu ;) pina atunci mai si invat...

    RăspundețiȘtergere