joi, 6 mai 2010

tagliatelle funghi e gorgonzola


daca ai proaspete le fierbi in apa clocotita 2-3 minute. daca ai de cumparat le fierbi cat scrie pe cutie.

intr-o tigaie caleste 2 ciuperci in foarte putin ulei. pune 2-3 linguri de smantana, si cateva bucati mari de gorgonzola. omogenizeaza sosul.

scurge bine-bine pastele de apa si toarna-le in tigaie peste sos. amesteca energic.

am avut alaturi un rose bun.

6 comentarii:

  1. suna si arata ademenitor!inclusiv rose-ul!

    RăspundețiȘtergere
  2. @alison surprinzator pt prima sarja chiar au fost bune. un pic cam groase dar gustoase. sper sa ma specializez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vad eu bine acolo in out of focus, e un rose maiastru?

    RăspundețiȘtergere
  4. asta este Farmecul la Pasta fäcutä singur.
    Atunica se vede si se si simte la Gust cä este fäcut de tine...
    Nici o Pasta uscatä nu o sä ajungä la Nivelul aceia proaspätä...
    Fain...

    RăspundețiȘtergere
  5. asa e. cu putina munca, obtii satisfactie maxima :)

    RăspundețiȘtergere