vineri, 21 mai 2010

cafecafe - constanta, restaurant mediteranean


constanta, la pranz. cafecafe, in ciuda numelui, e un restaurant in toata puterea cuvantului. e o terasa acoperita cu un sistem retractabil ingenios,  in curtea interioara a hotelului cherica.

frumos, nimic incarcat, muzica in surdina potrivita. pahare subtiri si tacamuri iesite din mana unui designer. nu am poze cu mancarea din lipsa de aparat (cea de fata e cu telefonul, scuzati calitatea).

eu am luat o supa de rosii cu mozzarella si crutoane aromate, si un mix de peste cu cartofi gratinati. amandoua bine gatite si facute sa palca ochiului. meniul e cu specific mediteraneean, poti manca o gramada de natii de peste. altadata am incercat chefalul, zarganul cu oasele lui fosforescente, calcan noduros, toti din marea neagra si foarte proaspeti. de altfel poti sa-i alegi din vitrina cu gheata care te intampina la intrare.

un singur cusur i-am gasit carciumei : daca cumva te grabesti, ia-ti adio de la cafecafe. aici nu mananci sub o ora si jumatate nicicum. chelnerii sunt cu capul in nori, din aia care-ti evita privirea ca sa nu fie chemati. iar daca le ceri ceva, sigur o iau in directia opusa sa mai lase o scrumiera sau sa ridice vreun servetel.

oricum in constanta nu stiu vreun loc mai bun decat asta. inca :))

nota 8.5 din 10
nota de plata medie: 50 lei de persoana
cafecafe, mircea cel batran 94 ,constanta
www.cafecafe.ro/
tel: +40732 190 990

4 comentarii:

  1. asta cu "avoid eye contact" e deja o arta chelnereasca par excellence :))!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu prea inteleg de ce. daca tot stai in picioare acolo, pentru ca nu stateau jos, de ce sa nu faci treaba ca lumea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asta e problema la CafeCafe... Am constatat-o de ceva vreme... sa incerci si Irish next time! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am incercat si pe el destul de des :)

    RăspundețiȘtergere