luni, 10 mai 2010

miel cu legume la cuptor si salata de primvara


intai faci o marinata din 4-5 catei de usturoi, 3-4 ramurele de rozmarin, ulei de masline, sare , piper si zeama de la o lamaie. ia o  punga cu fermoar si pune carnea de miel si marinata. da-l la frigider 20 de minute.

intr-o tava pune dovlecei, vinete si usturoiul de la doua capatani, nesfarmat(va deveni moaaaale si dulce) . mai pune cativa cartof taiati acordeon si cateva bucati de miel de primavara. stropeste totul cu ulei de masline si sare de mare.

lasa totul la cuptor o ora la foc mic. cand il scoti, pune alaturi salata de primavara din salata verde, ridichi, ceapa, rosii sau ce mai ai prin frigider.

de vei vrea un vin alaturi, unui pinot noir i-ar sta bine alaturi. dar ai grija sa fie sec.

2 comentarii:

  1. excelenta combinatia cu salata de primavara!sunt o impatimita a mielului de primavara,autentic...

    RăspundețiȘtergere
  2. @alison acum e cel mai bun. e carnea f frageda.

    RăspundețiȘtergere