joi, 13 mai 2010

cantina verde reloaded


pentru ca mi-a placut prima oara, am revenit la cantina verde dupa o pauza de doua saptamani. toata lumea stie ca orice miracol tine doua saptamani :)

dar nu, totul era cum l-am lasat. tot ce am mancat a fost foarte bine gatit, eu nu le-as fi facut mai bine.

in imagini de la stanga la dreapta sunt: crema de zahar ars, prajitura cu ciocolata topita si inghetata, delizia al limone,  gnocchi quattro formaggi, frigarui de frcute de mare si maggesse roze de la chiusa grande , producator de vinuri biologice. nu a avut loc in cadru o grappa julia invecchiata.



nota 9 din 10
nota de plata medie: 80 lei de persoana, meniu complet
cantina verde, postavarului 86-90 ,bucuresti
tel: 0723211222

5 comentarii:

  1. Subscriu la nota pentru Cantina Verde. Fructele de mare reci aperitiv sunt excelente, fiecare "piesa" arata ca dintr-o selectie de seafood beauty contest, si pestele e si el foarte, foarte bun - biban cred ca a fost ce-am mancat ultima oara de nu vroiam sa mai plec de-acolo :) In rest serviciul bun, locatia relaxata, foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ar fi si mai in centru ar fi grozav.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa mergem impreuna neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost acolo si chiar e super. Nota 10 pentru recomandare. Nu doar mancarea, dar si localul. Am mancat o caracatita calda cu cartofi si ceapa rosie - cea mai buna caracatita mancata in tara, penne quattro formaggi, lasagnia, calamari si creveti fritto. Au o colectie de uleiuri de masline cu arome delicioase - cel cu chili a mers ca fix cu calamarii. La vinuri am vazut ca au vinuri italienesti si cateva romanesti, atent selectionate. Pacat ca bebisorii nu sunt fani de alcool :)
    Lasagnia a fost buna, dar parca mai buna a fost cea de la Salsamateria. Una peste alta mancarea e delicioasa, atmosfera e relaxanta si placuta. Daca ar fi in zona de nord sau centru ar concura cu succes Casa di David, Isoleta etc

    RăspundețiȘtergere