luni, 6 septembrie 2010

chardonnay v legend 2009

medaliat cu aur la nu-stiu-ce concurs recent din franta. 14 lei la raft in real. un chardonnay placut care-si merita banii. e proaspat, usor, in stilul lumii noi. 

e o aroma acolo in postgust, la varianta asta medaliata, care staruieste mai mult decat ar trebui, un pic nenatural. dar altfel un vin corect si placut. 

probabil vinul e destinat altor piete, altfel nu vad de ce-ar avea un nume englezesc cu trimitere la un mit deloc popular si atragator pentru romani. despre eticheta (care? :)) ) numai de bine. zici ca a fost desenata de cei care fac V power de la shell.

2 comentarii:

  1. Radio Yerevan: E vorba de Mondial de Bruxelles. Care a avut loc la Palermo:))
    Acuma, vinul e ok, pentru pretul asta. Un experiment interesant: vinul din frunza chardonnay si din V este acelasi, zic chiar ei prin vocea GM-ului. Totusi, daca le gusti, mai ales acum dupa mai multe luni de la scoaterea pe piata, o sa observi o diferenta. Ca sa vezi ca dopul, sticla si conditiile de depozitare au o influenta asupra lichidului.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu chiar am gustat comparativ frunza cu v , ca stiam sarada insa nu mi se pare ca ar fi acelasi lucru. e ceva din aceeasi familie insa v e excesiv de aromat in comparatie cu frunza.

    RăspundețiȘtergere