tag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post260251525019322600..comments2024-03-07T09:57:25.888+02:00Comments on wine and knives: chardonnay v legend 2009wine and kniveshttp://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-72439158258083325072010-09-07T10:06:26.595+03:002010-09-07T10:06:26.595+03:00eu chiar am gustat comparativ frunza cu v , ca sti...eu chiar am gustat comparativ frunza cu v , ca stiam sarada insa nu mi se pare ca ar fi acelasi lucru. e ceva din aceeasi familie insa v e excesiv de aromat in comparatie cu frunza.wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-16513809469834854802010-09-07T10:03:52.605+03:002010-09-07T10:03:52.605+03:00Radio Yerevan: E vorba de Mondial de Bruxelles. Ca...Radio Yerevan: E vorba de Mondial de Bruxelles. Care a avut loc la Palermo:))<br />Acuma, vinul e ok, pentru pretul asta. Un experiment interesant: vinul din frunza chardonnay si din V este acelasi, zic chiar ei prin vocea GM-ului. Totusi, daca le gusti, mai ales acum dupa mai multe luni de la scoaterea pe piata, o sa observi o diferenta. Ca sa vezi ca dopul, sticla si conditiile de depozitare au o influenta asupra lichidului.George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.com