vineri, 3 septembrie 2010

sardine cu cartofi condimentati si mujdei de usturoi



cele mai bune sardine cu cartofi le-am mancat in grecia. acum le-am reeditat si eu acasa. si jur ca au iesit mai bune:)

cartofii ii fierbi pana cand se inmoaie putin, apoi ii scurgi de apa. 

sardinele le-am gasit gata curatate la metro. le-am prajit in tigaie cu putin ulei de masline si usturoi. in uleiul lor am tras in tigaie cartofii semi-fierti cu sare, piper, curry si boia dulce. 

in farfurie am pus si un mujdei de  usturoi cu iaurt. neaparat trebuie sa ai alaturi un vin alb sec. eu am avut un sauvignon blanc. 

2 comentarii:

  1. sardine proaspete,mmmmm,absolut delicios!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. deja mi-am mai programat inca o tura, numai ca sperii vecini cu atata usturoi, in rest sunt superbune :))))

    RăspundețiȘtergere