joi, 22 aprilie 2010

pesto & pesto rosso


ingredientele clasice de pesto sunt: busuioc, parmezan, muguri de pin, 2 catei de usuroi si cel mai bun ulei de masline extra virgin.

pesto rosso are in plus pomodori secchi si mai putin busuioc.


metoda clasica e sa amesteci totul in mojar. metoda rapida e in robot. la final arata asa:


daca ai paine calda si un vin bun peste jumatate de ora borcanele arata goale, dezbracate, nud :))

13 comentarii:

  1. mie imi place si cu migdale in loc de muguri de pin. e bun oricum. tre sa cumparam borcane goale sa facem un stoc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare, ti-ai facut etichete cu sigla siteului! I'm impressed.

    RăspundețiȘtergere
  3. yeeeeeeeeeeeeeey, corina!:)
    pt etichete adica

    RăspundețiȘtergere
  4. @dan nu le-am facut-o eu. corina, jumatatea mea mai buna e vinovata pt ele:)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow,ce poze frumoase si etichete personalizate,chiar esti tare!multumesc,am trecut am vazut,stiu unde sa debarc si pt. pesto deci ,nu doar pt. licoarea magica:))...pina gasesc eu muguri de pin in iasi,trebuie sa umblu,nu gluma...parca la metro am vazut???

    RăspundețiȘtergere
  6. @alison merci frumos. daca nu sunt muguri de pin italienii pun migdale si seminte de floarea soarelui in porportie de 50%.

    astea se gasesc mai usor.

    RăspundețiȘtergere