marți, 13 aprilie 2010

mezzek - chardonnay

sticla din imagine e de cabernet insa nu am gasit de chardonnay nici pe site-ul lor.

eu am baut din 2008. slab, cu defecte nu are cam nimic in legatura cu un chardonnay tipic. gust puternic ierbos cu aciditate mare si nota puternica de lamaie.

pacat de sticla si de eticheta care e realizata in conditii grafice deosebite. pretul in carciuma din veliko tarnovo in care l-am baut: 10 euro.

acelasi producator, Katarzyna, face insa si vinuri f bune despre care va voi povesti.

4 comentarii:

  1. believe it or not, acu vreo doua zile vorbeam cu un vecin de marca asta, insa in discutie era un cabernet sauvignon, cred ca exact ala din poza ta, pe care l-am gasit apoi pe un site bulgaresc la pretul ridicol de 3.5 euro??? asa ca astept cu interes si povestea despre soiurile rosii. nu exclud o excursie de aprovizionare cu vin la ruse...

    RăspundețiȘtergere
  2. @dan m-am intors cu 2 sacose pline cu vinuri. pe masura ce le voi bea, voi scrie despre ele. sunt si vinuri f bune sunt si medii sau mediocre. si da preturile incep de la 1,5 euro pina la 50 de euro sticla la metro.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos, bea-le pe toate ca noi mergem peste doua saptamani si vrem sa stim pe ce sa dam banii...;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @dan chiar pot sa-ti recomand cateva, nu sunt la prima excursie de genul asta si mereu vin cu sacosa plina. vorbim mai multe saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere