luni, 26 aprilie 2010

cantina verde - a big wow


am ajuns din intamplare, si m-am indragtostit pe loc. linga billa din titan, o curte linistita cu magnolii inflorite. de la intrare se simte mana arhitectului. totul e cu mult bun gust, atentie pina la cele mai mici detalii.

carciuma se pare ca este a unui italian, massimo iar cantina inseamna pivnita,crama in italiana. vinuri italienesti, meniul la fel. am cerut un vin alb proaspat si recomandarea ospataritei a fost casalese - trebbiano d'abruzzo care s-a dovedit exact ceea ce ne doream.

masa e garnisita cu aceto balsamico si  ulei de masline simplu sau aromat cu peperoncino, salvie, busuioc, trufe.


s-a mancat tartar de somon, tagliatelle alla boscaiola, muschi de vita in sos gorgonzola, pizza funghi. toate gatite impecabil cu ingrediente de cea mai buna calitate, exact ca in italia.  din pacate sunt doar cateva restaurante in bucuresti care gatesc la fel de bine.

muzica in surdina, placuta, chelnerita bine informata si vorbareata, pentru doua ore am uitat ca sunt in titan. la sfarsit discount din partea casei 10%.

grazie mille massimo.

nota 9 din 10
nota de plata medie: 50 lei de persoana
cantina verde, postavarului 86-90 ,bucuresti
tel: 0723211222

6 comentarii:

  1. inca mai visez la vita aia. partea buna e ca stiu ca te pricepi la sos gorgonzola :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca e WOW! arata superb atat restaurantul cat si mancarea!

    RăspundețiȘtergere
  3. OMG, nu-mi vine sa cred. Stau la doi pasi de el (in Bucuresti, ofc) si niciodata nu m-am intrebat cum o fi inauntru. Acuma trebuie sa astept pana ma intorc :((. Dar de data asta clar nu mai ratez, hihi!

    RăspundețiȘtergere