joi, 23 august 2012

good food bbq party...

... a fost petrecerea verii. 
atmosfera relaxata, prieteni buni, discutii misto, locatie  frumoasa loc frumos, mancare buna, vinul rece.... mhhhhh, imi trag sufletul, si zic: gratarul incins, iarba rece, vinul rece, paturi si perne intinse peste tot, blitzuri de fotografi, muzica buna, vinul rece, cadouri surpriza, cocktailuri on-the-spot, miros de lemn ars, vinul rece, gratar care sfaraie.... 


cea mai buna revista de food, good food, a visat un bbq si l-a facut asa cum trebuie, sub bagheta magica a lui mazi - daca te lasi de job poti sa te faci party planner, se pare ce-ti iese de minune. locatia s-a numit la seratta si o recomand cu caldura tuturor celor care aveti evenimente mai mari sau mai mici pentru ca noua, bloggerilor de food, ne-a placut mult. de gratar s-au ocupat penes curcanul si heinz si s-au descurcat foarte bine. 



stii care-s primele semne ale unei petreceri reusite? cand ai vrea sa-i asezi la tine la masa pe toti cei care vin  si tot tragi scaune si nu mai ai unde sa le pui. 

mi-am dat seama atunci ca evenimentele la care particip de vreo doi ani au strans la un loc o mana de oameni frumosi cu aceleasi interese si pasiuni care incet incet au devenit prieteni. 

si stii care sunt ultimele semne ale unei petreceri reusite? cand vinul e rece, glumesc bine'nteles, dar nu e bine sa fie cald .... cand pleci si-ti dai seama ca nu ai apucat sa vorbesti cu toti si ti-ai fi dorit sa fi avut timp sa o faci. 

limitat de spatiu si timp am ciocnit un pahar de vin rece cu ana si misu, cu monica si andrei, cu lavinia si papu, cu anca, cu catalina, cu mihai, andreea, cu elena-pr-ul-de-la-simbio si mazi. de mancare nu va zic nimic, va las sa salivati la poze. muuulte poze :) 

ah, era sa uit.... cica petrecerea asta ar fi foileton si asta nu a fost decat episodul pilot. ohhh, o sa fie vai de noi. ne trebuie mese mai mari si vinul rece. se aude florin, elena, smaranda si restul care-ati lipsit?





























supliciul final.


cei mai nefericiti dintre noi au trebuit sa care chestiile astea nasoale pe la casele lor, abandonand astfel paharele de vin rece. 



a se observa ca vinul era rece, da?


de final.


2 comentarii:

  1. Sugestiv textul, captivante fotografiile, inspiratoare :) (va citesc de altfel constant)

    Dar va rog mult sa nu mai spuneti ca ati fost intr-o "locatie" http://dexonline.ro/definitie/loca%C8%9Bie. "Loc" e suficient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate. desi stiu ce scrie la carte, mi-e greu sa trec peste obisnuinta(prost creata). oricum, apreciez ca m-ai corectat pentru ca numai asa ma pot dezvata :)

      Ștergere