miercuri, 20 aprilie 2011

restaurant lunca - jurilovca

daca treci cumva prin zona enisala-gura portitei-jurilovca si vrei sa mananci peste proaspat ai mari sanse sa nimeresti la complexul turistic lunca.


si asta pentru ca asta iti recomanda mai toti oamenii locului. eu am fost intr-un weekend innorat, asa, ca o scurta evadare din bucuresti. despre complex si pescuit poti sa citesti mai multe pe site-ul lor. restaurnatul e un melanj pesacaresc-vanatoresc care mi-a adus aminte de laboratorul de biologie/zoologie din liceu.


meniul mi-a dat un sentiment de neincredere cu cele vreo trei pagini de pizza si doar vreo doua de peste la felul principal. ne-am revenit repede cand ne-au adus icre de stiuca si paine prajita. o minunatie. numai pentru icrele astea as fi venit din bucuresti. 
borsul de peste care a urmata fost la fel de bun, chiar daca pestele a venit in zeama si nu separat cum ma asteptam. dupa ce am mancat borsul, am respirat, mi-a revenit zambetul pe fata si mi-am adus aminte ca am chiar si un aparat foto :))

la felul principal s-a comnadat scrumbie la gratar si salau. salaul il aveau in meniu prajit in toate felurile dar noi i-am rugat sa il faca la gratar ca sa scapam de prajeala. scrumbia s-a dovedit a fi proaspata si buna,


in schimb salaul a fost un pic cam uscat pentru gusturile noastre.


nota 7 din 10
nota de plata medie: 50 lei de persoana
complex lunca,  pe dj222 intre jurilovca si lunca, judetul tulcea
telefon: +0723527469


View Larger Map

4 comentarii:

  1. S-a notat! Data viitoare cand merg in Delta fac un popas aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa mananci salau la gratar??????? Cred ca stiau aia de ce il fac prajit! Mai bine mancai niste crap facut asa cum stiu ei sa il faca.

    RăspundețiȘtergere
  3. recomandarea chelnerului de peste proaspat a fost de scrumbie si salau. eu am mancat scrumbie la gratar.

    fetele n-au vrut scrumbie asa ca au luat salau. si pentru ca au vrut sa evite prajeala in ulei, asa a ajuns salaul la gratar.

    RăspundețiȘtergere