miercuri, 27 aprilie 2011

fast food chinezesc @ dragonul rosu

in cautare de condimente si ingrediente chinezesti, am aterizat din nou la dragonul rosu, unde nu am scapat ocazia sa testez fast food-ul chinezesc de la etajul 3 din mega shop. per ansamblu este destul de curatel (dupa standardele chinezesti :)) ) si cu o oferta bogata. am inceput cu o supa de pui cu bambus si ciuperci (15 lei - portie de 3 persoane), servita intr-un bol mare cu polonic. supa s-a dovedit a fi minunata si mult mai buna decat ce am mancat pe la alte restaurante de profil din oras.


am continuat cu "meniuri" de 14 lei, care constau in tavi in care-ti alegi 3 tipuri de "legume" si 2 de "carne".


in prima tava au fost bucatele de porc in sos hoisin (stanga jos), muguri de soia si legume cu tofu (in partea de sus), rata cu legume si bambus in sos dulce-picant si orez cu sos picant. atat rata cat si porcul nu erau prea grozave si cred ca erau de la conserva. legumele, mugurii si tofu gustoase si foarte bine gatite.


cea de-a doua tava a avut in stanga pui in sos dulce acrisor, coaste in sos hoisin cu legume si bambus in dreapta, castraveti cu cartofi murati-picanti sus, impreuna cu orez cu sos dulce. puiul a fost cam tare iar coastele cred ca tot conserva insa din nou legumele foarte bune. banuiesc ca acei cartofi murati si foarte picanti provin la fel dintr-un fel de conserva dar merita incercati.

cea de-a treia tava a avut broccoli si alge innabusite, rata in sos dulce-picant, cartofi murati-picanti, bucatele de peste deep-fryed si orez cu sos picant. broccoli si algele au fost bune, rata si cartofii din conserva iar pestele mediu.

daca te strecori printre "meniuri" si alegi felurile care sunt gatite acolo si nu din conserva poti manca foarte bine si cu bani putini.

nota 6 din 10
nota de plata medie: 19 lei de persoana
fast food chinezesc, mega shop dragonul rosu, str dragonul rosu 1-10, dobroesti, ilfov
telefon: +0314039370


8 comentarii:

  1. asta se potriveste ca o manusa pe postarea de pe FB a lui Florin :))

    RăspundețiȘtergere
  2. si nu ti-a fost greu sa dovedesti 3 tavi pline de unul singur? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @zaz curat manusa:))

    @florin fuseram 3 :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. aha, deci ti-a fost frica sa calaresti dragonul de unul singur, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. in afara de noi trei cred ca mai era doar juma' de tara :))

    RăspundețiȘtergere
  6. mai era decat juma' de tara :))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. "curatel dupa standardele chinezesti" inseamna totusi ca toata lumea a supravietuit si nu au aparut efecte adverse?:)

    RăspundețiȘtergere
  8. dap, am supravietuit cu totii :))
    e bine stiut ca restaurantele chinezesti nu exceleaza prin curatenie

    RăspundețiȘtergere