miercuri, 11 mai 2016

Veg Studio la debut
tare mult m-am bucurat cand acum ceva timp prietenele mele Catalina - Kiss the Cook - si Andie - Andie.ro - mi-au zis ca ar avea de gand sa-si deschida un studio foto. cu un picior in lumea fotografiei si cu unul in food masonerie, fetele simteau demult nevoia unui spatiu in care sa poata crea si fotografia minunatiile cu care s-au obisnuit sa ne incante. in plus cred ca sotii lor ardeau de nerabdare sa-si elibereze aprtamentele de propsuri, blende, lumini, zeci de farfuri desperechiate, linguri, obiective, incarcatoare, tavi, pahare, sticle, borcane...ai prins ideea.  nu i-am intrebat dar cred ca acum casele lor li se par mai mari :)) 

Veg Studio, caci asa ii zice, e un spatiu misto la etajul unei vile tipic bucurestene pitita pe stradutele linistite ce marginesc Vatra Luminoasa. daca te leaga cineva la ochi si te dezleaga in gradina vilei juri ca esti intr-un orasel din subcarpati si nicidecum in mijlocul Bucurestiului. 


la etaj, domina stilul simplu, curat, cu mobila putina ce da impresia de mult spatiu deschis. imi place mult cum le-a iesit amenajarea si le-am spus-o si lor. congrats! 

veg studio isi propune ca pe langa fotografie sa faca ateliere, work-shopuri, prezentari de produse, trainguri si tot felul de evenimente cu tema culinara. nu le prevad fetelor decat succes. cam asa arata luni seara la deschidere: 
peretele desenat de andreea de la tastebazar a fost probabil cel mai fotografiat item al serii. andreea, pe cand te apuci de desenat? 


Praji le zice bine - citatul de jos din stanga e definitoriu pentru ceea ce fac Andie si Catalina. 

acum ca stiti cine e si ce face Veg Studio dati sfara pe facebook sa afle toti cei interesati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu