joi, 29 ianuarie 2015

Simbio #acasalasimbio


simbio s-a redeschis pe negustori 26. asta e stirea. motiv de bucurie pentru food bloggeri bastinasi care se reintorc acasa. #acasalasimbio 

pentru ca simbio n-a fost si nici nu va fi doar o carciuma ci locul in care food bloggeri se intalnesc sa stea la taclale, sa rada, sa povesteasca, sa se distreze. fara presiunea si eticheta pe care o resimti de fiecare data cand o carciuma te invita sa le testezi meniul. pentru ca dana si iulia, parinti lui simbio, nu sunt si nu stau la masa cu noi ca patroni sau manageri ci ca prieteni. iar elena-pr-ul-de-la-simbio nu e de la pr cand e la masa cu noi ci e de-a noastra, din gasca mancaciosilor. 

meniul s-a schimbat putin, iar lucrurile care imi placeau la vechiul simbio sunt si acum pe meniu. minunatiile de la breakfast poti sa le comanzi toata ziua - sa nu cumva sa ratezi eggs benedict ;)


sandwichul tuna melt e preferatul meu dar nu m-as da inapoi nici de la 


cel cu curcan si sunca. iar daca n-ai chef de carne poti sa incerci fie un 


sandwich vegetarian cu avocado, rosii uscate, masline, rucola si rosii, 


fie un quinoa burger cu naut, avocado, salata si rosii. 


burger one e juicy cum ar trebui sa fie, 


iar naked burger si-a pierdut chifla pe drum dar a primit o delicioasa branza de capra care se topeste languros peste el. 


bucataria e, cum altfel, la vedere. 
lista de vinuri e scurta insa selectia poate bucura orice entuziast intr-ale vinului. 


restul povestilor si pozelor le puteti vedea si pe pagina mea de facebook sau pe paginile prietenilor mei de pahar - de la stanga la dreapta: Foodie Family , Crazy Mother Cooker, Andie's Veggies, Butter and Cream, Taste Bazaar, Easy Peasy, Mazilique, Chicineta, Elena-pr-il-de-la-simbio, Simbio si cea care nu se vede dar care a facut minunatele poze Kiss the Cook(multumim Cata!). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu