vineri, 14 decembrie 2012

prajituri adevarate de la palmiye.ro

sunt unele lucruri despre care pur si simplu merita sa scrii. palmiye.ro este o afacere mica pornita din pasiunea pentru gatit, din pasiune pentru prajituri. prajituri bune, foarte bune, nemaipomenite. 


inima afacerii este tami moryosef. a venit in romania acum opt ani fara ganduri de prajiturit. e adevarat isi dorea sa faca cursuri de patiserie insa n-a fost sa fie. a inceput cu prajituri facute acasa pentru familie si prieteni. mai apoi prietenii au vorbit cu alti prieteni si asa s-a trezit tami cu comenzi pentru prajiturile ei. 
vestea despre prajiturile ei s-a raspandit repede asa ca nu peste mult timp s-a trezit si cu comenzi de la cateva cafenele. 


apoi au urmat si niste restaurante si uite asa, bucataria de acasa a devenit neincapatoare. la inceputul anului, palmiye.ro s-a mutat pe strada luterana, unde si-a amenajat un laborator de cofetarie in toata regula. tami a angajat doua ajutoare si s-a apucat mai abitir de prajiturit. i-am vizitat si eu si-am vazut cu ochii mei cum fac torturile si fursecurile. cu ingrediente naturale si de calitate. untul il iau de la elle & vire iar ciocolata de la icam. nu exista conservanti, nu exista coloranti.


rosul se obtine din capsuni, iar daca reteta cere suc de portocale el se face din portocale proaspat stoarse. mai rar asa ceva, dar iata ca se poate. 


eu le-am gustat pe toate. n-as putea sa va spun care-s cele mai bune pentru ca mi-au placut toate. ce pot sa va spun e ca multe dintre ele le pot incadra la categoria " cele mai bune din oras". 


inca nu au un loc al lor unde sa le gasesti pe toate de vanzare insa le poti comanda pe de pe siteul palmiye.ro. daca vrei sa-i vizitezi si sa vezi cum se fac prajiturile tami va fi fericita sa te primeasca si sa-ti povesteasca despre pasiunea ei. 

acum ca se apropie sarbatorile, eu zic sa sunati din timp sa prindeti un loc la prajiturile lui tami care sunt bunee, bune rau!


3 comentarii:

  1. Arata minunat si cred ca sunt foarte gustoase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt exceptionale! Am incercat tricolad si fructe de padure si toate sunt foarte gustoase. De-abia am salvat cate ceva pt mai tarziu :)

    RăspundețiȘtergere