luni, 18 iunie 2012

pentru o vara fierbinte


spanac + rosii foarte reci + branza de capra + ulei de masline + un pahar de frizzante



7 comentarii:

  1. Minunata pentru zilele astea caniculare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact ce avem nevoie pentru vremea asta calduroasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. branza de capra in salata --- me like :).
    Imi place chiestia cu frizante in salata. Nu am mai incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sorry, m-am facut inteles gresit: un pahar de frizzante langa salata :)

      Ștergere
  4. Combinatia spanac plus branza de capra e clar una castigatoare. :)
    Eu fac din cand in cand pizza cu spanac si branza de capra (plus mozarella de rigoare) si iese delicioasa.
    Bine, spanacul trebuie tras un pic in tigaie inainte, dar nah efortul e minim. Merge facuta si in extra sezon, cu spanac la borcan.

    RăspundețiȘtergere