vineri, 18 martie 2011

mini tarte cu rosii, gorgonzola, brie si camembert


un mic dejun rasfatat de weekend. iti va umple casa de arome de paine si branza la cuptor. daca iti spun ca dureaza doar 20 de minute poate fii o idee buna in weekendul asta ploios. 




garanatat sunt bune si in timpul zilei ca gustare, reincalzite la microunde. pofta buna.


ingrediente(12 mini tarte):
- o foaie de aluat tip foetaj
- 2 rosii medii
- 80g gorgonzola
- 80g brie
- 80g camembert
- piper proaspat macinat

mini tarte cu rosii, gorgonzola, brie si camembert
- intr-o tava de briose, captuseste fiecare forma cu hartie de copt(ca sa le poti scoate intacte chiar daca sunt fierbinti), apoi pune foaia de aluat decupata in patrate unifrme ca in poza de mai jos.
- taie rosiile si branzeturile cubulete si pune-le in forme
- da la cuptorul incins la 150 de grade celsius(mediu) timp de 15 minute(sau pana cand sunt aurii si iti lasa gura apa)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu