luni, 28 iunie 2010

enigma frizzante de la dealu mare, de evitat


cautind vinuri usoare de vara, am gasit la supermaket o gama, limitata cica, alb si roze, toate in jur de 15 lei. proasta idee sa le cumpar pe toate odata!

toate sunt foarte proaste, n-are rost sa irosesti banii pe ele. mi-a atras atentia in mod special defectul roze-ului care pare mai degraba must ce fermenteaza decat frizzante. toate sunt foarte dulci pentru un frizzante. cel din sticla albastra are in plus fata de celelalte si un gust puternic de mucegai asa ca a ajuns primul la canal.

mare noroc ca e o colectie limitata de 3800 de sticle!

9 comentarii:

  1. eu nu m-am prins nici acum care a fost diferenta intre ala alb si ala albastru. unu avea gust de mucegai pregnant si unu discret?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt facute de Oenoterra. Cei cu Cashmere. Cred ca l-am baut pe cel din sticla albastra. Nu era defect in sensul spus de tine, dar nici ceva de remarcat nu era.

    RăspundețiȘtergere
  3. din cauza ca toate 3 au fost cu probleme, am generalizat ca gama e proasta si cu defecte.

    sa inteleg ca tu ai gasit fara defect, dar anonim, sau pur si simplu avea alte defecte?

    RăspundețiȘtergere
  4. am lasat si eu un comment da' cred ca s-a pierdut pe undeva. anyway, ziceam ca am incercat si eu acum ceva vreme (parca anul trecut) varianta in sticla albastra si ca mi sa parut decent, nu de cumparat din nou, dar nici de "chiuvetat", cum s-ar zice :))

    RăspundețiȘtergere
  5. in general, dupa o sticla cu defecte nu dau cu parul pentru ca stiu ca la dopuri naturale pot avea defecte si pinala 7% din totalul productiei, in functie de calitatile dopurilor. dar in cazul de fata au fost 3 sticle, toate cu defecte ...

    albastra a fost chiuvetata, restul aveau defecte mai mici si au scapat de chiuveta si au ajuns ba la deglasat tigaia, ba in pahar cu gheata muuuulta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu era defect, dar era o bautura carbogazoasa dulce-acrisoara alcoolizata. E drept ca multe lambrusco (din acelea ieftine) sunt cam la fel. Haretul de pe vremuri:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am consumat pe cel rose de n ori si e unul din vinurile preferata.

    RăspundețiȘtergere
  8. ca de 15 lei, in mare parte astea nici nu sunt vinuri

    RăspundețiȘtergere