miercuri, 28 aprilie 2010

paine cu unt si sare


de dimineata am pus la cuptor painea framantata aseara. de data asta am folosit un amestec de faina alba si neagra 50-50%. a crescut f bine. mirosea in casa demential.

nimic nu mi s-a parut mai potrivit decat paine cu unt si sare. si o cana de lapte cald.

sa ne intoarcem la lucruri simple, merita.

6 comentarii:

  1. sau, cind vine sezonul de rosii bune, cu o salata simpla de rosii (ulei, sare, piper, mult piper)... mancarea preferata a copilariei mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. @dan visez la rosii bune demult. din pacate au cam disparut...

    daca mai gasesti undeva anunta-ma si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. in afara de gradina proprie, unde deocamdata n-am reusit mare lucru, recomand satele de pe DN1 in sezon si drumurile colaterale, asa zisa centura a doua care trece prin corbeanca, balotesti, etc, unde mai ies taranii in strada cu productie proprie. insa depinde numai de tine sa-i deosebesti pe aia cu rosii din gradina proprie de aia cu rosii de la metro. In general, daca au prea multe produse sansele sint mai mari sa fie de la metro... Poti chiar sa ii rogi sa-ti arate gradina...;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @dan am oprit odata venind dinspre giurgiu in niste sate. si tot asa ziceau : rosii de la noi din gradina conasule, dar lazile in care erau asezate erau dela metro :))

    RăspundețiȘtergere
  5. da, sint multi care se cred smecheri, use your senses, man. sint si rosii bune destule.

    RăspundețiȘtergere
  6. @dan abia astept sa apara... tin minte rosiile alea din copilarie mari si zaharoase, pline de gust.

    azi numai carton rosu cu gust de ardei gras...

    RăspundețiȘtergere