![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYBL__guDijYgxNqxH97C4dQufDuL6Rrrli6PbDZJDpXlEpx-lOq57GQJArJWaBSHDpiXXT9lk3E2UOE48ex9ZjTQ61z8pcY47kjSgXpDMgOel9aeLZIlL3lW2IhoWE0xxqQXZw_Wh_Dw/s320/3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2XG4iyo59oje7Bta68bDrZa7_CvKAwJjzXk8AtAU3kPgyMjWU_I-LDGpWhtnl6jzKiw8fc77PbJRlbWjMd8mKEDMU-5dWTCQ3DFO-0qsv2VGu970QgSudqVOzhnO9ra4JmoKTEcs_DsM/s320/1.jpg)
chiar in centru, pe strada de shopping, mascat de intrarea comuna cu un casino. seara e bine sa faci rezervare.
restaurantul e atarnat pe o buza de deal si are un perete din sticla cu vedere superba spre intreaga vale si spre show-ul de lumini care incepe in jurul orei de 8.30 (intrebati la hotel, depinde de cand se intuneca).
de sus in jos: limba si burta de vita cu pipote de pui, biban la gratar (aka sea bass/spigola), ficat de gasca cu piersici si mar.
limba de vita e fiarta bine, trasa in unt cu usturoi, burta e presarata cu chili iar pipotele se topesc in gura.
putina lume stie sa sareze pestele atat cat trebuie, asta a fost perfect. perfect e cand simti un pic de mare daca inchizi ochii.
ficatul de gasca, dumnezeiesc. piersica si marul se topeau in furculita iar ficatul fiert in dulceata de piersici foarte lichida s-a facut atat cat trebuie fara sa se intareasca.
dobr apetit.
nota 8.5 din 10
nota de plata medie: 15 euro de persoana
pizza&grill ego, nezavisimost 17, veliko tarnovo, bulgaria
phone: +35962601804
mobile: +359888388100
cum se topeau mai in furculita? vreau s-o vad si eu p-asta:))
RăspundețiȘtergere@anca nu rade ca asa a fost:) taiam bucatele mici cu cutitul si cand infigeam furculita in ele se destramau, asa de bine erau patrunse.
RăspundețiȘtergere