joi, 8 aprilie 2010

mousse de somon



curata o bucata de somon de 200 de grame de piele si de oase. curata 3 salote/hasma/ceapa frantuzeasca. taie o lamaie in doua. taie chives cat de marunt poti.

intr-un mixer amesteca somonul curatat, cu ceapa, zeama de la jumatatea de lamaie, sare si piper. potriveste-i gustul cu celalta jumatate de lamaie si sare. 

ideal cu o paine neagra. chives il presari pe deasupra.

nu uita: less is more.

4 comentarii:

  1. somon crud? vrea sa fie un fel de ceviche, carnea de peste gatita de aciditatea sucului de lamaie? sau afumat?

    RăspundețiȘtergere
  2. @dan crud maestre, lamaia it's the magic touch.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa traiesti sefu, ma gandeam eu ca lamaia does the trick...

    RăspundețiȘtergere
  4. @dan din cauza lamaii insa trebuie mincat doara atunci cand il faci, altfel isi pierde prospetimea. ideea e sa faci doar cat mananci odata.

    RăspundețiȘtergere