miercuri, 27 august 2014

Provocarea Lay's


Curierul grasut baga capsorul sfios in birou precum vecina de la trei cand se duce la administratia blocului. Se poate? Am o scrisoare si un pachet de la Cabral pentru tine.

Pen’cine? Pentru mine? Hait, zic! Desi m-ascund cum trebuie dupa monitor sa vezi ca ma loveste isteria cu gheata, ligheane si galeti.  Dar nu, am noroc. Pe pachest scrie “Lay’s ghiceste-i numele”

In misiva, Cabral ma anunta ca Lay’s lanseaza 3 retete secrete si ca el si Puya le-au primit in avanpremiera – tre’ sa stii campania cu Puya si Cabral, nu? – dar nu-i chip sa le bangheasca motiv pentru care fiecare si-a facut o echipa de 5 oameni care sa-l ajute sa identifice mintenas retetele. Iar eu, ca om cu gusturi antrenate sunt invitat sa-l ajut sa castige competitia.

De gustat le-am gustat pe toate insa treaba nu-i asa simpla cum crezi. Io-te astea-s pungile:Am io o idee cam ce-ar fi fiecare insa parca nu-s sigur-sigur ca le-am nimerit. Acu’ e mandria mea de specialist in joc. Tre’ sa rezolv dilema.

In treaba asta nu sunt singur, ci in echipa cu: Andreea Ibacka , Andrei Crivat , Andi Carlan, Andreea Stan; echipa cu care tre’ sa concepem trei retete care sa se apropie cat mai mult de retetele noilor Lay’s. Cooking session-ul se va desfasura la Covasna, pentru a gati chiar cu cartofii crescuti special pentru chipsurile Lay’s. Ferma lu nea Peter de unde vom lua cartofii pentru gatit, este una din fermele care cultiva acesti cartofi. Este ca te-am facut curios? Io unul sunt si abia astept sa vad daca cartofii astia sunt diferiti de astia de aia de la piata.

Acu’ sunt sigur ca voi castiga pentru ca imi doresc mai mult victoria dar mi-e frica sa nu tina arbitru cu ei ca ma azuit ca e unu tzacanit : crazy mother cooker.


Ne auzim de la Covasna. Over. 

Un comentariu: