vineri, 7 ianuarie 2011

ou in chifla sau micul dejun perfect


incinge cuptorul. taie capac la chifla, scobeste miezul. toarna un pic de smanatana, rade un pic de parmezan/cascaval, sparge un ou in fiecare chifla, condimenteaza cu sare, piper, patrunjel tocat. decoreaza cu bacon si inca putin parmezan ras. da la cuptor pana cand e oul gata. 

buna dimineata.

14 comentarii:

  1. lovely. o sa primeasca si iv, daca e cuminte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu un asa mic dejun, nu are cum sa fie altfel decat o buna dimineata...

    RăspundețiȘtergere
  3. @mazi daca promite ca nu pune mustar:))

    @vertange ar mai trebui sa le si faca cineva in fiecare dimineata ca sa fie perfect :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super reteta, super comentariu :))

      Ștergere
  4. buna sa-ti fie inima, ca buna mancare ai mai pregatit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va face sotia astazi bunatatea asta ;) Daca vom avea acordul tau, vom posta reteta si pe siteul nostru (+ poze). Oricum, multumim pentru ea :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @alex aş fi onorat. Când e gata lasă un link şi aici.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.retetelebunicii.ro/ou-in-chifla/ :D Mul-tu-mim! Delicios.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu va multumesc. ma bucur ca v-au placut :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Superba idee! Ia s-o pun in aplicare in w-end-ul urmator.

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca tre' sa o mai testez si eu cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere