miercuri, 3 noiembrie 2010

smochine cu aceto balsamico


o combinatie foarte reusita care are nevoie de 2 chestii: smochine foarte coapte si un aceto balsamico de calitate. pofta buna.

7 comentarii:

  1. aicia la noi este o Vorbä: in Simplitate se gäseste Perfectiunea !!!
    se potriveste cu Posting ästa de minune.
    Douä nuancen de Gust fac o Symbiosä superlativä...
    super tare

    RăspundețiȘtergere
  2. genul de chestie pe care as manca-o stand in picioare in bucatarie, la botul calului cum ar fi. :) deliciu!

    RăspundețiȘtergere
  3. am Acasä un Aceto 25 de Ani de Bätrin ( die Modena ).. Nebunie curatä iti zic.....

    Servus Gourmand

    RăspundețiȘtergere
  4. smochinele si balsamicul zici ca s-au nascut impreuna pentru a servi aceluias scop :))

    RăspundețiȘtergere