luni, 8 martie 2010

la debut

deschid acest blog ca urmare a faptului ca-s slab de minte. imi place sa gatesc, cateodata chiar imi iese, insa ce fac azi nu mai tin minte peste 3 luni.

sunt gurmand incurabil si imi place sa incerc lucruri noi. gatesc dupa ureche, nu tin retete, nu masor mancarea, nu-mi notez nimic. si pentru ca incerc mereu altceva, pina gatesc acelasi fel a doua oara se intampla deseori sa-l uit. si ma cearta prietenii.

vinul si cutitele insotesc si fac mancarea mai placuta.

o sa recomand vinuri din perspectiva unui amator, cutitele din perspectiva unui utilizator asiduu. daca n-am cutit bun nu gatesc, daca n-am un vin bun masa e terna.

o sa mai gasesti aici si review-uri de carciumi din bucuresti sau aiurea.

pofta mare.

4 comentarii:

  1. Tre' sa recunosc ca am plecat in cautarea unor site-uri/bloguri cu retete vegetariene, fat free, sugar free si poate cat mai putin procesate(mai putin prajite)dar care sa-mi inspire senzatia de apetisant. Faptul ca am gasit destule retete pe care am putut sa le includ in acesta categorie m-a bucurat.
    Daca mai faci nu uita sa le postezi,

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-ai dat o idee sa fac o categorie separata :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare o idee buna, asta daca iti este usor si daca te avantajeaza si pe tine.
    Oricum merci frumos,

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  4. pai foarte greu nu are cum sa fie. zilele astea cercetez problema.

    RăspundețiȘtergere