miercuri, 4 iulie 2012

electrolux a lansat gama inspiration...

... cu un eveniment minunat ce a reunit la un loc bloggeri de food si bloggeri generalisti cu aceeasi pasiune: mancarea buna. evenimentul, pus la cale de golinharris, a fost unul interactiv si a implicat pe toti cei prezenti cateva ore bune. 

6 bloggeri generalisti au fost nevoiti sa gateasca retetele a 6 food bloggeri si, daca au curaj,  chiar sa le si manance. perechile care au evoluat cu noile electrocasnice electrolux inspiration au fost: 


fiecare monopost de lucru a fost dotat cu noua generatie de cuptoare si plite electrolux, provenite de la bordul ultimei navete discovery. actionarea plitelor se face prin touch screen iar lcd-ul integrat iti arata temperatura, viteza de fierbere si multi alti parametri. n-am incercat sa vad daca prinde si tvr sa vad semifinala dar promit ca data viitoare voi cerceta mai atent lcd-ul. cuptoarele coc simplu, cu abur, cu caldura de sus, de jos, cu broiler, cu ventilator, fara ventilator. nici macar nu trebuie sa te pricepi prea mult la gatit pentru ca are multe presetari care te scapa de griji: pizza, fripturi, aluat, copt in aburi, copt uscat sau copt la broiler. 

courtesy of catalin voicu

reteta propusa de mine andreei a fost gazpacho de ardei copti cu anchovies si iaurt, si care, din ce spun cei prezenti  la clubul cortina, ar fi fost super buna. 

courtesy of catalin voicu

cat timp noi am privit cum se coc ardeii atat in cuptor cat si pe plita(da, chiar merge sa coci ardeii pe plita  pentru ca plita se incinge foarte tare),

courtesy of catalin voicu

monica, marius si andreea dadeau examen la clafoutis - viteza, din care, n-am apucat sa gust. nici cu tocana anei+carmen n-am avut noroc pentru ca a fost gata numai dupa ce eu o stersesem englezeste catre semifinala spaniei... insa, am fost mai norocos cu tapenada cu masline nascuta din coproductia andreea&auras si cu pastele cu dovlecei si creveti executate de lavina&alex&alina. drept desert m-am imbuibat cu prajitura cu cicolata si fructe de padure rezultatul cuplului mazi&exarhu. povestile bucataresti le puteti citi pe blogurile stimabililor de mai sus.

surpriza a venit la final, cand toata lumea a participat la o tombola cu premii, unde andreea a pus mana pe potul cel mare: un argaz cu cuptor electric, iar eu m-am ales cu un simpatic prajitor de paine de care chiar aveam nevoie. pam pam.


2 comentarii: