joi, 17 iunie 2010

creveti cu salata de rucola si valeriana


ia creveti proaspeti (sunt gri - cei rosiatici sunt prefierti si atunci ii vei tine numai un minut doua pe gril) si pune-i pe grilul incins 3-5 minute.

pune o bucata de unt in tigaie si caleste o ceapa taiata marunt. rade si 6 catei de usturoi peste ceapa. cand au inceput sa se caleasca toarna un pahar de vin alb. lasa sa scada bine. pune si un strop de aceto balsamico si un strop de lamaie.

fa o salata cu rucola si valeriana peste care pune ulei de masline extravirgin si aceto balsamico. potriveste de sare.

pune pe o farfurie salata, crevetii si strecoara din sosul din tigaie alaturi. merge alaturi o feteasca regala sprintara.

3 comentarii:

  1. reteta de creveti e aceeasi cu aia minunata de la mare, nu? yum yum!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai putin sosul pe care vreau sa-l fac in weekend :)

    RăspundețiȘtergere