tag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post836661866494518120..comments2024-03-07T09:57:25.888+02:00Comments on wine and knives: anchoiade - aperitiv de trei stele michelinwine and kniveshttp://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-9243892685348015712010-03-29T21:49:07.660+03:002010-03-29T21:49:07.660+03:00@dana cu crema de branza cred ca s-ar potrivi foar...@dana cu crema de branza cred ca s-ar potrivi foarte bine. mai stiu de o varianta de anchoiade cu masline cat mai nesarate zdrobite in mojar. important e sa iti placa tie :)wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-74577400652729826852010-03-29T19:11:08.661+03:002010-03-29T19:11:08.661+03:00mereu ma surprinde cum cele mai simple retete sunt...mereu ma surprinde cum cele mai simple retete sunt cele mai bune. 3-4 ingrediente bine alese pot avea acelasi zing! ca o duzina intreaga. nu-i uimitor? eu pun mai putin ulei, si completez cu crema de branza si verdeata. sotului mei ii place asa cum spui tu dar pentru mine e prea tare :)danahttps://www.blogger.com/profile/12350022249686087337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-14838172440380868102010-03-29T17:12:41.597+03:002010-03-29T17:12:41.597+03:00@anonymous nu a mai ramas nimic:)).... am facut al...@anonymous nu a mai ramas nimic:)).... am facut altul dupa ce a-ti plecat voi:)wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-25374292757628769992010-03-29T17:08:05.917+03:002010-03-29T17:08:05.917+03:00ca unul care aseara a avut bucuria de a degusta di...ca unul care aseara a avut bucuria de a degusta din plin anchoiada din imagine va pot spune ca merita incercata .. sincer nu credeam ca a mai ramas ceva si pentru poza :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-3573233624764157602010-03-29T15:34:51.959+03:002010-03-29T15:34:51.959+03:00@dan anchoiade am mincat prima oara la cannes, dup...@dan anchoiade am mincat prima oara la cannes, dupa care l-am mai gasit si in alte locuri.<br /><br />acasa am cautat reteta si asa am ajuns la ducasse. din experienta mea e f greu sa mananci la un restaurant cu trei stele michelin datorita rezervarilor. pe 20 martie eram la budapesta si am vrut sa ma duc la un restaurant cu o stea michelin si era fully booked pina pe 28 martie:))<br /><br />francois xavier e f tare si am incercat multe chestii de la el.wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-82773008802046900162010-03-29T13:57:17.946+03:002010-03-29T13:57:17.946+03:00suna cunoscut, e de aici sau ai mancat tu la vreun...suna cunoscut, e de aici sau ai mancat tu la vreun restaurant a lui ducasse? http://fxcuisine.com/Default.asp?language=2&Display=95&resolution=high<br />am incercat si eu anchoiada asta, nu prea mi-a placut, are un gust foarte puternic de peste, ma rog, chestie de gust... iar "caviarul" de vinete a lui ducasse, e o salata de vinete, bun, nu rau ;)... o reteta oarecum similara se gaseste in sanda marin.danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.com