tag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post253466302714285820..comments2024-03-07T09:57:25.888+02:00Comments on wine and knives: tipuri de fainawine and kniveshttp://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-27054089409156773732021-11-08T06:21:08.192+02:002021-11-08T06:21:08.192+02:00Buna ziua. Faina 00 trebuie sa cautati insa trebui...Buna ziua. Faina 00 trebuie sa cautati insa trebuie sa urmariti si factorul W care cu cat e mai mare cu atat e mI bun. W360-480 e ideal. In Italia e promovata ca Farina per Panettone. Deseori i se mai spune farina tipo manitoba precum cea de aici: https://clienti.loconteshop.com/prodotto/farina-manitoba/ <br />Sau alta: https://www.farinapetra.it/SCHEDATEC/?permalink=petra-6384#<br /><br />Cautati factorul W si o sa fie simplu. <br />winehttps://www.blogger.com/profile/18046827710032934404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-19150692325548344472021-11-07T21:23:22.500+02:002021-11-07T21:23:22.500+02:00Am fost recent în Italia,la copii.Am incercat sale...Am fost recent în Italia,la copii.Am incercat sale fac cozonac că acasă dar surpriza.Nu a ieșit Nu știu din ce cauză faina,deși era 00 și arată pe pachet brioșe sau zaharul .Acasă pun 1 cana de zahar la 2cozonaci iar acolo aceeași cantitate era insuficienta.Stie cineva să-mi de-a informații ptr un cozonac reușit?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09951484207012444610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-75425467222765359602016-09-06T09:46:10.589+03:002016-09-06T09:46:10.589+03:00Mira, eu iti zic din carti si clasificari, nu folo...Mira, eu iti zic din carti si clasificari, nu folosesc feelingul personal :) wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-65017906375496742912016-09-06T09:45:29.445+03:002016-09-06T09:45:29.445+03:00aia nu mai e faina, e un amestec pentru patiserie ...aia nu mai e faina, e un amestec pentru patiserie ;)wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-15710804565765456952016-09-05T17:33:00.797+03:002016-09-05T17:33:00.797+03:00Unde mai pui ca 1kg de făina conține 70 grame zaha...Unde mai pui ca 1kg de făina conține 70 grame zahar. Asa scrie pe ambalaj Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-6105570544530551822013-07-18T14:45:38.048+03:002013-07-18T14:45:38.048+03:00Baiu e ca, in comert nu am gasit niciodata faina 6...Baiu e ca, in comert nu am gasit niciodata faina 650 cu 14% proteine ...11 - 11.5% maxim...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02842823549155108853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-36449004910815903842013-04-30T01:45:08.571+03:002013-04-30T01:45:08.571+03:00Locuiesc in Portugalia. Aici care are fi faina cea...Locuiesc in Portugalia. Aici care are fi faina cea mai potrivita pentru cozonacul nostru romanesc?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-54835333560290650452013-02-18T22:55:42.667+02:002013-02-18T22:55:42.667+02:00nu vreau sa ma contrazic cu tine dar uite ce se sp...nu vreau sa ma contrazic cu tine dar uite ce se spune aici: <br />http://de.wikipedia.org/wiki/Mehl<br />si aici: <br />http://www.scritube.com/economie/comert/LUCRARE-DE-DIPLOMA-societate-c64268.php<br /><br />teoretic trebuie sa fie la fel...wine and kniveshttps://www.blogger.com/profile/01592817256546114076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8564056111826043611.post-11262387875089304932013-02-18T22:26:21.304+02:002013-02-18T22:26:21.304+02:00Locuiesc in Germania, faina tip 405 nu e la fel cu...Locuiesc in Germania, faina tip 405 nu e la fel cu cea romaneasca 000. <br /><br />Iti spun din experienta!<br /><br />Nici macar nu se pot compara!<br /><br />000 ro e net superioara celei 405 de.<br /><br />MiraAnonymousnoreply@blogger.com